Fugtsikring

Vi tilbyder testede og godkendte, kvalitetsprodukter til fugt og radon

Ydeevne og pålidelighed

Fugtsikring

Vi tilbyder testede og godkendte, kvalitetsprodukter til fugtsikring og radonsikring! De løser problemer med opstigende fugt, fugt i betonlag og radonproblemer i bygninger. Ganske ofte kan begge problemer løses med det samme produkt.

Undgå skader og irritation!

Dokumenteret ydeevne og pålidelighed

Opstigende fugt kan være en irriterende og skadelig problematik, der kan forårsage skader på vægge, gulve og konstruktioner. Vores produkter til fugtsikring er designet til at tackle dette problem effektivt. De er testet og dokumenteret for deres ydeevne og pålidelighed, så du kan være sikker på, at de leverer den ønskede beskyttelse.

Fugt kan være et alvorligt problem, der kan føre til dårligt indeklima, svækkelse af konstruktioner og skadelig skimmelsvamp. Vores produkter bidrager til at løse disse problemer. En af de store fordele ved vores produkter er, at de er nemme at påføre, samt kvalitetssikre. Med vores vejledninger kan du nemt anvende produkterne og sikre et solidt resultat. Vi står bag vores produkter med tillid, da de er resultatet af omhyggelig forskning og udvikling.

Vi er stolte af at tilbyde produkter, der ikke kun er effektive, men også bæredygtige og miljøvenlige. Så hvis du står over for problemer med opstigende fugt, fugt i betonlag eller radonindtrængning, har vi de rigtige løsninger til dig.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et tørt og sikkert indeklima!

KiiLTO KERAMIX A VÆSKE + X-PULVER

En meget hurtigtørrende, to-komponent fugt- og radonspærrer til alsidig brug – f.eks, radonspærre, lufttætning, tætning af indtrængende fugt i gulve og vægge, på terrasser før fliselægning. Egner sig også til udendørs brug og uopvarmede indendørs rum.

 • Testet for frost, f.eks. terrasser, altaner og uopvarmede rum

 • Hurtig tørring: 1 + 1,5 timer

 • Til tætning af fugt, radon- og luftlækager

Dokumentation

KiiLTO KERAPRIMER

Forbedrer vedhæftningsevnen til underlag før påføring af Kiilto produkter på f.eks. beton, spartelmasse, gips. Vandopløselig.

 • Primer til Kiilto produkter

 • Gul farve

 • Vandbaseret

 • 3 liter dunk

Dokumentation

KiiLTO XPU KLÆBE- OG TÆTNINGSMASSE

En meget elastisk klæbe- og tætningsmasse til indendørs og udendørs brug. Ideel til vådrum. Uden opløsningsmidler. Velegnet til brug sammen med Kiilto en-komponent vådrumsmembraner, til forsegling af gennemføringer. Polyurethan-forstærket.

 • Til limning og forsegling

 • Forbrug 5 x 5 streng, ca. 12 lbm/patron

 • Hærdetid 3 mm/1 dag, ca. 10 mm/7 dage

 • Velegnet til indendørs og udendørs brug

Dokumentation

Nordens førende producent

Samarbejde

I samarbejde med vores nordiske partner Kiilto tilbyder vi bæredygtige, certificerede produkter, hvor dokumentationen er på plads.